Festa i Göteborg

Vår slogan här på Nursery är ju ”livet är en fest!” Och det är nog få som lever upp till den livsåskådningen bättre än Robbie Williams. Om det mot förmodan skulle ha undgått er är Robbie Williams en väldigt känd och populär brittisk sångare och låtskrivare. Han är faktiskt på tredje plats av flest listettor i England efter Beatles och Led Zeppelin. Som om det inte vore nog är han en riktig festprisse, känd för sitt tidigare drogmissbruk, sina galna fester och inte minst för att vara en kvinnokarl.

Och vad har det med Göteborg att göra kanske du undrar? Jo, Göteborg ligger faktiskt den brittiska popikonen väldigt varmt om hjärtat! Han spelade i Göteborg för sex år sedan och blev väldigt förtjust i staden. Läs mer om det här. Och i år besöker han staden igen på sin turné. Därför vill vi passa på att tipsa våra läsare om att besöka Göteborg och låta Robbie Williams entertain you! Hans konsert garanterar festlig stämning och röj, och skulle du ha tur kanske du rent av kan festa med karln själv efter konserten! Om du inte bor i Göteborg tycker vi att det är ett hett tips att passa på och besöka storstaden på västkusten samtidigt som en av vår samtids största popikoner. Boka ditt boende via www.hotellgoteborg.info för att hitta bra belägna hotell till bra pris.

Om du inte skulle vara intresserad av Robbie Williams kan vi tipsa om att det finns många andra attraktioner i Göteborg. Exempelvis bra nattklubbar och det oförglömliga Liseberg. Så ta med din fest till västkusten och se vad staden har att erbjuda.