Så fixar du bästa festen utomhus

På sommaren är utomhusfester väldigt trevligt. För att festen ska bli lyckad kan det vara bra att vara rustad för olika väder. När du är förberedd behöver du inte ställa in utomhusfesten bara för att det regnar.

Abstract,Blur,People,In,Night,Festival,City,Park,Bokeh,BackgroundPå sommaren är det perfekt att ordna en utomhusfest. Det är något speciellt med att ha en fest utomhus, stämningen blir lite bättre. Men den svenska sommaren är inte alltid att lita på. För att vara på den säkra sidan kan du hyra tält utifall det regnar för att kunna genomföra festen som planerat. Dessutom kan det ibland bli svalt på kvällarna när solen har gått ner. Då kan det vara mysigt att kunna fortsätta festen i ett tält. Skapa en mysig atmosfär i tältet med ljus och filtar. Möblera flexibelt för att det ska gå snabbt att förändra något om det behövs. Det kan vara en bra idé att hyra tält istället för att köpa ett eget. Du slipper ordna förvaring till tältet och om du inte använder det mer är det ett väldigt dyrt tält.

“Sommaren är på intåg och med den kommer även utomhusfesterna.” Läs mer här

Hyr utomhusmöbler och tallrikar

Oavsett vilken fest du ordnar kan det vara trevligt att dekorera i tältet med blommor från trädgården, ljusslingor och ljuslyktor. Förutom tält kan du passa på att hyra porslin och glas om du ska ha en middag. Om du inte har utomhusmöbler kan det vara en bra idé att hyra det istället för att behöva köpa.