Så skapar du den perfekta bardejten

Att planera din dejt i god tid, att välja en bar där musiken inte dånar och en bar där ni kan ta del av någon aktivitet är tips för att finna en bra bar för en första dejt. Var intresserad och uppmärksam och var dig själv.

Har du träffat någon som du nu önskar bjuda ut på en första dejt? Vad roligt! Kanske kommer det att visa sig vara ditt livs kärlek. Att gå på en första dejt på en bar är ett bra sätt att få till en mer avslappnad första dejt. Visa ett gediget intresse, en nyfikenhet, var uppmärksam och varför inte ta med en bra gå bort present.

Planera dejten

För att en första dejt på en bar ska bli lyckad kan du komma att behöva förbereda ett par saker. Med några enkla tips blir din planering av dejten något lättare och chanserna för att din dejt blir lyckad ska se mycket bra ut.

  • Att planera din dejt i god tid är det främsta tipset. Bestäm dag och tid och din planering blir lättare.
  • Hitta en bar som erbjuder en aktivitet för er att göra tillsammans, detta minskar risken för att ni ska få slut på samtalsämnen och ni blir bekväma i varandras sällskap.
  • Ett tips som kan komma att göra din dejt något mer avslappnat är att redan innan dejten ta reda på vad ni har gemensamt med varandra. Detta skapar naturliga ämnen för er att prata om.

Tips för en lyckad bardejt

Hur hittar du en bra bra för en första dejt? Först och främst kan det vara ett tips att ta reda på vad ni gillar att dricka. Kanske upptäcker ni att det är vin som ni allra helst dricker och då kan det vara ett tips att besöka en bar som är specialiserad på det, eller kanske är det öl som ni båda helst avnjuter och då är det en ölbar du är på jakt efter. Hitta en bar som är lugn, där musiken inte dånar och kan störa ert samtal. Att välja en bar där det finns någon aktivitet att utföra är också ett tips för en lyckad första dejt på en bar.